بنر
بنر

یک کلیک,یک کلیپ !

http://negare.ir/images/siteboxclick.jpg

بسیاری از افراد در زندگی روز مره ی خود به صورت آما تور اقدام به تصویربرداری و عکاسی می کنند. اگر شما نیز از این دسته افراد هستید,به شما پیشنهاد می کنیم لذت ساخت یک کلیپ هیجان انگیز را با این نرم افزار از دست ندهید.کلیپی که بدون شک ساخت آن فقط از یک فرد با تجربه انتظار می رود اما این نرم افزار کار شما را راحت کرده. فقط کافیست موضوع تصاویر خود را مشخص کنید تا نرم افزار با توجه به آن,فیلم میکس شده ای را تحویلتان دهد!

تمام این مجموعه آموزشی همراه با نرم افزار و پلاگین های مورد نیاز در قالب یک DVD اورجینال با قیمت 5800 تومان از شنبه 30 مهر ماه 1390 از طریق فروشگاه های معتبر سراسر کشور و همچنین فروشگاه اینترنتی نگاره قابل تهیه می باشد .

توضیحات بیشتر :
این بسته شامل 16 مجموعه استایل کمیاب با موضوعات مختلف می باشد که جلوه های بی نظیر آن چشم هر بیننده با سلیقه ای را خیره  می کند.

Chinese new year

همانطور که از اسم این استایل پیداست این استایل حاوی مجموعه افکت هایی با مضامین سال جدید چینی می باشد.

Christmas pack

مجموعه ای  جالب از استایل هایی برای سال جدید میلادی یا همان کریسمس

Cooh style 1

پک شماره یک از استایل های متنوع و زیبا و کاملا کاربردی

Cool style2

پک شماره دو از استایل های بسیار متنوع و جالب و کاملا کاربردی

Happy hollowen

در این استایل با توجه به نوع مراسم هالوین ,استایل هایی با مزمون وحشت قرار گرفته.

Keep lt all pack

شامل 12 استایل  زیبا و متفاوت ازلحاظ بصری ,برای میکس انواع فیلم های بدون موضوع

Kids pack1

مجموعه استایل هایی برای میکس تصاویر گرفته شده از کودک با جلوه هایی که زیبایی فیلم را چندین برابر می کند .

Valentine

تصاویر و فیلم ها را با این استایل ترکیب کنید تا با نمایی زیبا از یک فیلم عاشقانه  روبرو شوید!

Wedding pack

این مجموعه از شش استایل تشکیل شده که همگی آن ها با جلوه هایی در رابطه با از ازدواج و میکس فیلم های عروسی ارتباط دارند.

Pro classic

شما می توانید با این مجموعه استایل فیلم یا عکس های مورد نظر تان را بصورت کلاسیک میکس کنید.

Por modern

مجموعه استایل هایی که می توانید عکس ها یا فیلم هایتان را بصورت مدرن و امروزی میکس کنید.

Vacation pack 1

استایل هایی در رابطه با مسافرت ,مناسب برای فیلم هایی که در طول یک سفر گرفته اید.

Photo memories

اگر می خواهید آلبوم تصاویر خود را در قالب  یک فیلم موزیکال روی سی دی داشته باشید از این مجموعه استایل استفاده کنید.

Photo centric

این استایل نیز برای تصاویر ثابت ساخته شده با این تفاوت که تصاویر شما داخل یک کادر در مرکز فیلم نمایش داده می شود.

Hi-octane

این بسته شامل چندین استایل جذاب است که بیشتر برای صحنه های اکشن و هیجانی و یا ساخت موزیک ویدئو های زیبا کاربرد دارد.

Soccer

نتیجه اعمال این استایل روی فیلم های ورزشی همراه با یک موزیک مناسب قطعا شما را به وجد خواهد آورد.

نظرات  

0 #8 نمیادمحمد علی 1391-01-21 16:40
نقل قول شده بهروز:
سلام. . .. اقا جون من خیلی وقته منتظر این کیو بیس و کالبد شکافی پروزه ها هستم .....

نمیخوام از سایت دیگه خریداری کنم .. کی قراره بیاد پس

اینجوری که معلومه این تبلیغ بالای سایت الکیه.
نقل قول

0 #7 RE: یک کلیک,یک کلیپ !مدیر سایت 1391-01-09 10:54
نقل قول شده جلال:
سلام-یه سوال. لطفا هرچه سریعتر بهم جواب بدید

....... منتظر پاسختان هستم
باتشکر

با برنامه voice changer و یا audition می تونید این کار رو انجام بدید
که توی بسته از صدای خود لذت ببرید این برنامه ها هستند
نقل قول

0 #6 RE: یک کلیک,یک کلیپ !جلال 1391-01-08 10:59
سلام-یه سوال. لطفا هرچه سریعتر بهم جواب بدید

درباره کار روی صدا سوال داشتم // آیا در این زمینه اموزشی دارید که اگر شخص صدای انچنان خوبی نداره، بتونه طوری صداش رو تغییر بده که مناسب این کار بشه(برای کار روی فیلم)
فرض کنیم شخصی صدای خیلی خوبی نداره و میخواد متنی رو یه کلیپ بخونه ،آیا محصولی مناسبش دارید_که بتونه صداش رو مناسب این کار کنه؟؟

منتظر پاسختان هستم
باتشکر
نقل قول

0 #5 RE: یک کلیک,یک کلیپ !بهروز 1390-12-27 19:40
داداش محله ما بزودی یعنی یک ماه نشده ..........

انگاری محله شما بزودی یعنی تا یک سال شده
نقل قول

0 #4 RE: یک کلیک,یک کلیپ !بهروز 1390-12-18 22:04
سلام. . .. اقا جون من خیلی وقته منتظر این کیو بیس و کالبد شکافی پروزه ها هستم .....

نمیخوام از سایت دیگه خریداری کنم .. کی قراره بیاد پس
نقل قول

-1 #3 RE: یک کلیک,یک کلیپ !Editor 1390-10-12 17:25
همیشه آدمهای حرفه ای یه چیری تو جیباشون دارن که هر کی ندارند
واین که خیلی راحت بشه یه موزیک ویدیو درست کرد این در خواب وجود دارد نه در واقعیت
نقل قول

+2 #2 RE: یک کلیک,یک کلیپ ! 1390-08-23 22:22
hala kar bahash chejuriast?..niyaz be amuzeshi nadare??
نقل قول

0 #1 تشکر 1390-08-19 14:15
سلام می خواستم ازتون تشکر کنم
چند وقت بود منتظر بسته جدید بودم :D

نقل قول

ارسال نظر

کد امنیتی
به روز کردن

آخرین اخبار ارسال شده

• 1
  • 2
  • 3